Olika produkter som anses ha kraft

Idag står det ju helt klart att häxor skapade en brygd som antingen skulle kunna påverka något eller användas för ett speciellt ändamål. Den tanken och Wicca är det inte alls något större fel på. Hur som helst har du som läst tidigare inlägg i denna blogg, vetskapen om att häxkonsten inte alls behöver vara något ont. Idag används många av de produkter som användes för häxkonst till att skydda människor eller för att tillföra hälsa och välstånd i livet. Nedan kan du läsa om de vanligast saker som det ofta talas om och som även är mycket vanligt förekommande inom religionen Wicca.

Magin hos ljuset

Ljusmagi har funnits i många år och kan spåras så långt tillbaka som den paleolitiska eran. Det är en mycket kraftfull form av sympatisk magi. Det finns många faktorer som spelar in i konsten av ljusmagi. Som en del vet är att magi som utförs kommer vi tillbaka tre gånger, oavsett om det är positivt eller negativt. Håll alltid Wicca ren och försök aldrig skada någon, i åtanke när du använder ljusets magiska kraft i ditt arbete. Tänk alltid på att magisk effekt är hela världen runt dig. Var mycket försiktig med vad du ber om, för det kan väl gå i uppfyllelse. Betydelsen av orden i någon form av magi får inte tas lätt, var försiktig, kortfattad och exakt samt se till att du har skyddat dig själv och alla andra.

Kristaller och stenar

Under århundradena har olika ädelstenar, kristaller och vissa bergformationer haft en stor mystisk inverkan på människors liv. Våra förfäder visste och förstod de andliga, magiska och helande egenskaperna hos ädelstenar och kristaller som nästan har glömts över tiden. Dock kommer det som du säkert vet finnas många som erbjuder stenar och kristaller i skyddande syfte. Detta är då också en del av det som igår i religionen Wicca. Nu är det dock så att du inte ska lita blint på allt som sägs, men många gånger är det så att stenar och kristaller har kraft eller kan förses med denna.

Essentiella oljor och örter

Något som anses vara välgörande är en rad av alla de oljor som erbjuds på marknaden. Här handlar det då att ta hand om sig själv, och vara den som tillför kroppen en form av stimulans. Detta kan då vara i form av bättre skinn, eller som handlar det om avslappning och att återuppliva kraften i kroppen. Örter är också något som handlar om hälsa. Detta mycket rörande vad du äter och i naturmedicin. När det handlar om kraft och religionen Wicca, betyder inte det att någon person behöver stå bakom det som används och bär kraften. Här är det mycket som använts och tas från naturens kraft, som då är den största mästaren rörande häxkonst.